1. Sørg for, at din kost har en høj slankeværdi

vegetable-1133090_1280Mange fødevarer har en høj slankeværdi. Det gælder ikke mindst de fleste grøntsager. Som tommelfingerregel kan du spise alle de grøntsager, du har lyst til. Jo flere, desto bedre!


Som beskrevet på forsiden af slankeklub.dk kan du i et stykke tid tabe dig en del på stort set alle slankekure, men det er svært for de fleste at tabe sig nok til, at de er tilfredse, og det er især svært at fastholde de vægttab, du opnår.

Det er derfor ikke, hvor meget eller hvor hurtigt, du taber dig, som betyder noget på længere sigt, men om du lærer at fastholde de vægttab, du opnår.

Når du får justeret på dine kostvaner, og lærer at holde af den mad, der sikrer dig en sund vægt, bliver det hele en del sjovere og lettere.

Det interessante er, at du både kan gøre det lettere for dig selv og væsentlig øge dine chancer for succes, hvis du er helt fokuseret på at spise nok mad med høj slankeværdi.

Vi bruger ordet slankeværdi som en betegnelse for den samlede vurdering af de egenskaber ved et fødemiddel, der kan spille en rolle i forbindelse med vægten — både på kort og længere sigt.

Det vigtigste, du kan forstå om vægttab, er …

Når du bliver i stand til permanent at indføre en kost med tilstrækkelig høj slankeværdi, har du løst dine vægtproblemer.

I praksis vil det, sådan groft sagt, sige:

1) at spise store mængder grøntsager sammen med anden mad uden for mange kalorier

2) så vidt muligt at fravælge animalske fødevarer samt raffinerede fødevarer som olie, sukker og hvidt brød.


Din tjekliste

[frontend-checklist name=”Sikker slank — godt i gang”]

Nedenfor kan du skrive dine kommentarer, spørgsmål eller forslag til ovennævnte — og/eller evt. svare på andres kommentarer …

6 kommentarer til “1. Sørg for, at din kost har en høj slankeværdi”

 1. citat: “Når du bliver i stand til permanent at indføre en kost med tilstrækkelig høj slankeværdi, har du løst dine vægtproblemer.” Ja, “når du bliver i stand…” Det er lige det, som er sværest. At fastholde, at fravælge, at være disciplineret… øh

  Svar
 2. hej lyder interessant men kunne godt tænkte mig en lille hæfte eller ligne med kalorie/slankeværdi som man hurtigt kunne slå op i.

  mvh
  kirsten

  Svar
 3. Hej

  Jeg kunne godt tænke mig lidt mere om morgenmad.
  Jeg synes ikke der er så høj slankeværdi i det jeg har kigget på, så forslag til hvordan man skal spise der ville være rart.

  Bh. Lise

  Svar

Skriv en kommentar