Brugerbetingelser

Den korte version:

Hvis du melder dig ind i klubben, bekræfter du samtidig:

  • at du er overvægtig og ønsker at tabe dig (eller har været overvægtig og ønsker at fastholde dit vægttab), og at du ønsker at tabe dig som kort beskrevet på forsiden af slankeklub.dk
  • at du er over 18 år gammel
  • at du vil være aktiv i klubben — fx ved af og til at komme med en kommentar, et tip, stille et spørgsmål, give opbakning til andre eller lignende, når det er relevant.

Den lange version:

Det er nødvendigt, at du accepterer disse betingelser for at bruge siderne på slankeklub.dk. Hvis du ikke kan acceptere betingelserne, kan du ikke bruge siderne, og skal ikke melde dig ind i klubben.

Slankeklubben er for dig, hvis du har brug for at tabe dig og ønsker at klare det med en sund livsstil, som inkluderer en fornuftig kost med vægt på sunde vegetabilske fødevarer.

Slankeklubben er ikke for dig, hvis du ikke er overvægtig (medmindre du har været overvægtig, og ønsker at få inspiration og støtte fra klubben til at fastholde din nye vægt), hvis du er gravid eller ammer eller, hvis din læge af en eller anden grund fraråder, at du følger de råd, du får her.

Materialerne på slankeklub.dk er udelukkende til informations- og undervisningsbrug. De må ikke bruges som erstatning for professionel rådgivning eller behandling af autoriseret læge eller anden relevant fagperson, når en sådan er nødvendig. De må heller ikke bruges til at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

De råd, tips eller forslag, du læser om på siderne, uanset om det er fra os eller andre brugere,  kan og må på ingen måde erstatte de råd og anvisninger, du evt. får fra din læge.

De medlemmer, der vælger at rådgive andre — enten som almindeligt medlem eller som ekspert — er ikke ansat af eller uddannet af slankeklub.dk, og vi kan ikke garantere, at de råd, du evt. får, er korrekte eller de bedste for dig.

Det er helt dit eget valg og eget ansvar, om du vil følge de råd og den vejledning, du eventuelt modtager i eller via slankeklub.dk. Hverken slankeklub.dk/John Buhl eller andre tilknyttet slankeklubben kan direkte eller indirekte gøres ansvarlige for eventuelle konsekvenser af anvendelsen af oplysninger og informationer, du modtager på eller via dette websted.

Slankeklub.dk må kun bruges af personer over 18 år, og du må naturligvis ikke udgive sig for en anden person. Du må heller ikke på anden måde opgive forkerte oplysninger, når du opretter en profil eller sender meddelelser på webstedet.

Brugernavn og password er personlige og må ikke videregives til andre.

Ingen mundtlig eller skriftlig information fra slankeklub.dk eller personer tilknyttet klubben eller medlemmer i klubben indebærer nogen form for garanti.

Slankeklub.dk er ikke ansvarlig for kommunikation eller materiale, som brugerne sender til hinanden. Du har selv ansvaret for, hvad du skriver som medlem af klubben. Vi forbeholder os ret til at fjerne indlæg uden varsel.

Alle personlige data, vi får fra vores websted, anvendes udelukkende i din interesse, og behandles naturligvis fortroligt og i overensstemmelse med dansk databeskyttelseslovgivning. Du kan når som helst skrive til os og blive fjernet fra vor database, hvis du ønsker det. Du kan også selv slette din profil på slankeklub.dk.

Når du indmelder dig, sker der en registrering af de oplysninger, som du angiver i en lukket database hos os. Disse oplysninger gemmes fra det øjeblik, du melder dig ind. Når kommunikationen som led i dit medlemskab foregår over Internettet, kan der i uheldige tilfælde forekomme komplikationer, som vi ikke kan gøres ansvarlig for. Selv om vi beskytter dine data, kan vi ikke garantere 100 % for ukrænkelig sikkerhed. Vi kan heller ikke garantere for følgerne af eventuelt brud på sikkerheden, og vi kan på ingen måde stilles til ansvar for dette.

Opstår der problemer på vores side forsøger vi naturligvis at udbedre dem så hurtigt som muligt.

Du må ikke bruge dit medlemskab til at hverve medlemmer til en anden slankeklub, klienter til en klinik o.l., og det er ikke tilladt at vejlede i eller forsøger at markedsføre medicin, fedmeoperationer, slankeprodukter, usunde slankekure e.l.

Du bliver medlem for at modtage og give støtte og opbakning til et sundt og sikkert vægttab, som beskrevet på siderne her i klubben, og ikke af andre grunde!

Vi bestræber os på at sikre, at oplysningerne på slankeklub.dk er korrekte og ajourførte. Vi er imidlertid ikke forpligtet til at gøre dette. Brugeren gøres udtrykkeligt opmærksom på, at webstedet kan indeholde typografiske fejl samt oplysninger, der i sjældne tilfælde måske er ufuldstændige, forældede eller måske endda ukorrekte. Brugen af oplysninger, der gives på dette websted, foregår udelukkende på brugerens ansvar.

Slankeklub.dk forbeholder sig ret til når som helst at opdatere eller ændre ovennævnte betingelser. Det anbefales derfor, at du læser de gældende betingelser fra tid til anden.

Alle rettigheder til indhold på webstedet tilhører slankeklub.dk/John Buhl, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller gengives uden skriftlig tilladelse.