Hvem er vi

Du kan ved hver artikel og hvert indlæg se, hvem der har skrevet indlægget eller artiklen. Nedenfor kan du se, hvem der indtil videre arbejder med eller i slankeklub.dk. Jeg får snart skrevet flere ind 🙂

 

John Buhl

johnbuhl-250
John Buhl

Jeg har skrevet eller redigeret de fleste sider og tekster på slankeklub.dk.

Du kan læse om min baggrund her.

Jeg har mange års erfaring med at anvende den kost og de principper overfor sygdomme og vægtproblemer, som er beskrevet under kilder og inspiration.

Jeg vil løbende besvare spørgmål samt komme med forslag og tips til, hvordan du lettest indfører kostvaner og andre vaner, der vil hjælpe dig med at løse dine vægtproblemer.

Efter at jeg i begyndelsen af 1980’erne begyndte at anbefale klienter en plantebaseret kost, fik de fleste det bedre eller blev raske. Det viste sig også, at vægttab var en almindelig sidegevinst for de fleste mennesker, der gennemførte de omfattende kostændringer.

Ikke alle ønsker at gå over til en 100 % vegetarkost, og det er heldigvis heller ikke nødvendigt for succes med dit vægttab.

Den første egentlige slankebog skrev jeg sammen med Lene Hansson (Naturlig Slank, Borgens Forlag, 1991). Selv om bogen blev en bestseller, og mange tabte sig ved at følge dens anvisninger, var det alt for svært for de fleste at fastholde deres vægttab, og kort efter begyndte jeg at teste og udarbejde en bedre og mere enkel fremgangsmåde. Det blev til Sikker Slank, som er den vigtigste slankebog, jeg har skrevet.

Den er nu i 6. udgave og kan købes her sammen med et tilhørende slankekursus >>

Sikker slank og denne slankeklub er baseret på … (tag fra kilder)