2.1 Fokuser på det vigtigste

fokuserDet vigtigste er at fokusere på det vigtigste. Glem alle mindre vigtige faktorer — i det mindste i starten — og koncentrer dig om det, der betyder mest.


Der findes rigtig mange faktorer, som i en eller anden udstrækning kan påvirke vægten, og som kan have en vis betydning — og en lang række faktorer, som vi bliver fortalt er vigtige, selv om de ingen eller stort set ingen betydning har.

Hvis du bruger din tid og energi på at gennemføre uvæsentlige eller ligegyldige ændringer, mangler du sandsynligvis overskud til at få gennemført det, som betyder mest.

Forkert prioritering vil ofte i sig selv forhindre succes med vægttab.

Det interessante er, at du både kan gøre det lettere for dig selv og væsentlig øge dine chancer for succes, hvis du fokuserer på og bruger din energi og viljestyrke på at spise nok mad med høj slankeværdi.

Hvad du kan gøre:

  • Forstå nok om kostens slankeværdi til, at du ved, hvordan du i tilstrækkelig grad kan øge slankeværdien af din kost.
  • Selv om du evt. føler, at der er mange udfordringer og mange vaner, der skal ændres, så begynd med de kostændringer, som hurtigst og lettest øger slankeværdien af din kost.
  • Fokuser på at løse de udfordringer, som i størst udstrækning gør det svært for dig at øge slankeværdien af din kost.


Din tjekliste

[frontend-checklist name=”Sikker slank — godt i gang”]

Nedenfor kan du skrive dine kommentarer, spørgsmål eller forslag til ovennævnte — og/eller evt. svare på andres kommentarer …

Skriv en kommentar