Medlemssiderne holder pause

Medlemssiderne holder pause

Rent teknisk og tidsmæssigt er det noget af en udfordring, at få medlemssiderne til både at fungere efter hensigten og at vedligeholde dem. Det er også en stor udfordring for en gratis slankeklub som denne at bære den vedligeholdelse og det arbejde, som en ny kompliceret lov (persondataforordningen) løbene risikerer at kræve.

Det er grunden til, at siderne for medlemmer indtil videre er sat på pause, men jeg vil fremover med mellemrum svare på spørgsmål samt skrive indlæg og artikler her på slankeklub.dk.

Det er planen, at medlemssiderne på et senere tidspunkt igen åbner for medlemskab, men først efter at jeg har fundet en eller flere samarbejdspartnere, som kan stå for administrationen/ledelsen af slankeklubben. (Hvis du er interesseret og mener at have den rette baggrund, uddannelse eller erfaring, kan du kontakte mig).

  • Jeg søger ikke efter en ansat, men en samarbejdspartner (eller evt. en sponsor eller køber)
  • Klubben skal fortsætte inden for rammerne af de ideer, der er beskrevet i Sikker Slank-programmet
  • En samarbejdspartner kan deltage i den udstrækning, som er relevant — lige fra næsten at overtage og styre det hele til at deltage i en mindre del af projektet.
  • En samarbejdspartner (eller evt. sponsor) kan bestemme eller være med til at bestemme, hvordan klubben kan fungere på en måde, så den kan skabe en indtægt til den eller de personer, der deltager, og skal som sagt være indstillet på, at vægttabet skal foregå på en sund og fornuftig måde.