Hjemmeside om Sikker Slank

Ny hjemmeside om Sikker Slank

En ny forenklet hjemmeside om Sikker Slank

En væsentlig del af Sikker Slank-programmet er, at du lærer at tackle de problemer og udfordringer, der kan være forbundet med at indføre kostvaner med høj slankeværdi — så du både taber de overskydende fedtkilo og bliver i stand til at fastholde de vægttab, du opnår.

Den kost, du vil lære om på Sikker Slank-programmet, er en plantebaseret kost. Det betyder ikke, at du kun kan spise planter, men jo flere sunde vegetabilske fødevarer og jo færre animalske fødevarer, du inkluderer i kosten, desto lettere får du ved at tabe dig og vedligeholde de vægttab, du opnår. Sådan meget generelt, for der er naturligvis mange kalorierige vegetabilske fødevarer, der kan medvirke til overvægt, og en del relativt kaloriefattige animalske fødevarer, som kan indgå i en ellers fornuftig sammensat slankekost.

Faktum er dog, at en veltilrettelagt plantebaseret kost uden eller næsten uden animalske fødevarer på den letteste og sundeste måde giver vægttab, der er til at fastholde.

Ved at fokusere på det eneste, som betyder noget på længere sigt — det, som vi samlet set kalder kostens slankeværdi — har du opskriften på succes med Sikker Slank-programmet.

Det er altid en stor udfordring at ændre kostvaner, men så længe du kun koncentrerer dig om de problemer og udfordringer, der kan opstå i forbindelse med, at din samlede kost har tilstrækkelig høj slankeværdi, er det hele simpelt og overskueligt. Du ved, hvad målet er, og du ved hele tiden præcist, hvad du skal gøre for at komme nærmere en permanent løsning på dine vægtproblemer.

Vægttabet kommer som en naturlig følge af, at du indarbejder nye sunde kostvaner.